Carbon Exit – joukko johtavia kotimaisia lähienergian toimittajia

Me, johtavat suomalaiset puhtaan lähienergian toimittajat yhdistimme voimamme päästöjä vastaan ja teimme 100 % uusiutuvasta energiasta todellisen vaihtoehdon julkisen sektorin kiinteistöjen nykyisille lämmitys- ja jäähdytysratkaisuille.

Jokainen kotimainen Carbon Exit -kumppaniyritys edustaa oman osa-alueensa parasta kokemusta, jota on kertynyt yhteensä jo yli 80 vuotta.

Keitä on mukana Carbon Exit -lähienergia-kumppaniverkostossa?

Gebwell Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Gebwell valmistaa ja myy maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita.

Gebwellin maalämpöpumput, varaajat ja kaukolämmönjakokeskukset suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Leppävirralla. Gebwell on kiinteistöjen lämmityslaitteiden markkinajohtaja Suomessa.

www.gebwell.fi

Rototec Oy on innovatiivinen geoenergian edelläkävijä. Yritys perustettiin vuonna 2007 ja nyt suomalainen energiakaivojen poraaja on kasvanut Euroopan suurimmaksi geoenergiaratkaisujen toimittajaksi.

Rototec toimittaa maalämpöä ja -viilennystä erityisesti suuriin kiinteistöihin ja teollisuudelle sekä konsultoimme geoenergiahankkeita.

www.rototec.fi

Energiatalouden- ja olosuhdeoptimoinnin edelläkävijä GreenUp Group Oy on tuonut markkinoille ainutlaatuisen konseptin vastaamaan kiinteistöjen energiatalous- ja sisäilmahaasteisiin. 

Yli 20 vuoden kokemuksen pohjalta näkemys siitä, miten vastata kiinteistöjen korkeisiin energialukemiin, tehontarpeisiin ja olosuhdevaihteluihin ei syntynyt itsestään. Se syntyi kuuntelemalla. Olemme haastatelleet matkanvarrella satoja kiinteistöalan päättäjiä ja luoneet uudenaikakauden toimintamallin vastaamaan asiakkaiden haasteisiin. Vastaamaan siihen, miten kiinteistöt saataisiin kokonaisuutena hallintaan ja kustannukset kuriin uusimpia teknologioita hyödyntäen. 

www.greenup.fi

Maalämpöalan uranuurtaja Tom Allen Oy ja energiaratkaisujen asiantuntijayritys Senera Oy yhdistivät voimansa vuonna 2017 muodostaen Tom Allen Senera Oy:n. Tom Allen Senera on maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtaja Suomessa ja sen palveluksessa työskentelee noin 80 alan ammattilaista.

Tom Allen Senera toimittaa asiakkailleen maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät kokonaisvastuullisesti. Kokonaisvastuu kattaa järjestelmien mitoituksen, suunnittelun sekä toteutuksen. Järjestelmien toiminta varmistetaan Tom Allen Seneran etävalvonnan ja huollon avulla.

www.tomallensenera.fi

Käytössäsi on siis maan vahvin päästöttömien energiaratkaisujen osaaminen. Hyödynnetään energiaosaamisen mahdollisuudet myös sinun kunnassasi!