CarbonExit- elinkaarimallin lähienergialaitokset yleistyvät julkisella sektorilla voimakkaasti, mullistavat energia-alaa ja haastavat kustannustehokkuudellaan perinteiset energiaratkaisut. Vastaamme konseptillamme juuri niihin haasteisiin, joihin kuntakentässä kaivataan kuumeisesti uusia ratkaisumalleja.

Useat kunnat ovatkin jo puntaroineet kriittisesti, mikä on kunnan perustehtävä, mitä kannattaa omistaa ja tehdä kuntaorganisaatiossa itse. Kustannustehokkuden, laadun ja resurssoinnin näkökulmasta kunnat pääsevät ”avaimet käteen”-kokonaispalvelun kautta aivan uudelle tasolle ilman investointeja. Päästöjen alentaminen ja energiatehokkuuden jatkuva kehittäminen pitäisi olla jokaisessa kunnassa pitkäjänteistä ja päivittäistä tekemistä.

Puutteelliset resurssit, seurannan puute ja osaamisen taso ovat monessa kunnassa kiinteistöjen jatkuvan parantamisen esteenä, jonka vuoksi kiinteistöihin joudutaan tekemään lopulta liian kalliita remontteja korjausvelan karatessa kohtuuttomaksi.

Sisäilmahaasteet ovat lähes jokaisessa kunnassa arkipäivää. Sisäilman jatkuva seuranta ja välittömät toimenpiteet ovat ainoa tapa varmistaa kiinteistöjen laadukas ja turvallinen sisäilma nyt ja tulevaisuudessa.

Pidetään yhdessä hyvää huolta arvokkaasta julkisesta kiinteistöomaisuudestamme. Me tuomme oman kortemme kekoon, älykkäät CarbonExit- energialaitokset ja alan huippuosaamisen, joka on käytössänne.

Osastomme sijaitsee 2. kerroksessa, osaston numero on 34.

Tervetuloa tutustumaan CarbonExit- lähienergian huikeisiin mahdollisuuksiin!